För oss är kunden alltid viktigast

Lasarettskiosken är en restaurang som sätter kunden i fokus i alla lägen. Vi strävar dock inte bara efter att varje kund som besöker oss ska bli nöjd. Utan vi vill att kunden ska bli så nöjd som det bara går på alla olika sätt. Du som besöker oss ska alltså inte bara vara nöjd med maten eller vår service, utan när du besöker oss ska det kännas lika trivsamt och behagligt som det är att vara på ett spahotell i Sverige. Det är vårt mål!

Hos oss finns allt på samma ställe

För att alla kunder – med alla olika behov och önskemål – ska känna att de är välkomna på Lasarettskiosken har vi sett till att samla ihop ett team med en uppsjö av olika talanger. Det har resulterat i att vi kan tillfredsställa kunder som är hungriga precis på samma sätt som vi kan göra kunder som vill köpa bakelser, en present eller hämta ett paket nöjda.

Tack vare vårt breda, varierande sortiment kan vi oavsett tid och dag göra kunder med olika behov och önskemål nöjda och glada – hos oss finns det mesta samlat på ett och samma ställe. Har du glömt något eller kommer på något du önskar i sista minuten kan vi med största sannolikhet hjälpa dig att hitta en lösning. Allt som vi erbjuder är av hög kvalité för att du ska bli så nöjd som möjligt! Välkommen in till oss.